LYSSNINGSRUM

LJUDKRISTALLEN ett unikt multimediarum

Har Du drömt om ett eget akustiskt anpassat lyssningsrum?

Då kan drömmen bli verklighet för Din nya villa eller med en tillbyggnad för Din befintliga villa eller ett Attefallshus som inte kräver bygglov.

Kan köpas som byggsats och sättas upp på en stadig betongplatta. En synnerligen stabil konstruktion i trä där högtalarelementen sitter mellan takstolarna. I HiFi &Musik nr 12 dec 2015 finns ett ”Hemma hos” reportage om lyssningsrummet. Se nedan. Där beskrivs lyssningsrummet mer ingående och med utrustningslista. Högtalarelementen kan bytas ut.

Förstärkare och ljudkälla ingår ej. Om Du har en vinylskivspelare, så placeras den direkt på betongplattan för optimal stabilitet.

Attefallshuset är inte bara ett lyssningsrum för musik av hög ljudkvalitet, det är även ett multimediarum för hemmabio och dataspel. Eller varför inte dans/disko med musikstyrt LED ljus i olika färger. 

Multimediarummet kan även göras som en tillbyggnad till en befintlig fastighet, kräver dock bygglov, eller varför inte skapa ett akustiskt anpassat lyssningsrum inne i Ditt tänkta drömhus.

Varför sitta bredvid högtalarna när Du kan sitta i högtalaren?

Ljudet sprider ut sig i hela rummet. Ett kristallklart ljud.
Ljudkristallen som ett Attefallshus

Intresserad?  Boka då ett studiebesök i Norsesund, strax utanför Alingsås via KONTAKT